Krystallhjertet og Tiden Renner

Linn Ellise Hovland, sopran
Christine Oseland, bratsj
Mirjam Helene Kringen, klaver


Krystallhjertet er en barneforestilling som utforsker forbindelsen mellom naturens elementer, gudslyset og hjertene våre. Musikktrioen leder barna gjennom en interaktiv forestilling der indre og ytre sanser hos barna er i fokus.

Manus er laget av Linn Ellise, og det fremføres musikk av komponister som Philip Glass, Michael Nymann, Arvo Pärt, Geir Tveitt og John Cage.

Til konserten Tiden Renner har vi valgt musikk og tekster som illustrerer de forskjellige dynamikkene og tempi i de ulike livsstadiene. 

Utdrag fra den færøyske sangen Tídin rennur (oversatt til engelsk):

Time is running like the stream in a river 

The water is rough 

I am drifting in a little boat 

Without oars


Time is running like a stream in a river 

Onward in the name of the Lord 

I am in a little boat 

The Heavenly shore is in front of my stern

Salmer arrangert av trioen, og verk av bl.a. J. S. Bach, G. Ligeti, G. Nystroem, og H. Villa-Lobos.

 

Prismer

Linn Ellise Hovland, sopran
Ingrid Elisabeth Berg, orgel og klaver

I februar 2013 holdt vi konserten Prismer i forbindelse med Vardeneset kirkes kulturserie i Stavanger. Temaet er inspirert av et kunstverk på Prestegården, Lindesnes.

Vi spiller musikk av komponister som W. Stenhammar, C. Sjöberg, R. Bjerkreim, J. S. Bach, J. Langlais og J. Alain i tillegg til ulike salmer. 

Vi er så glade for å få muligheten til å gjøre konserten vår på Åpen Dag på Prestegården i august. Det planlegges også en turné med konserten, som følge av en varm og entusiastisk mottakelse i februar.

 

Stemningar frå Norden

Linn Ellise Hovland, sopran
Olaug Mundal, klaver

De nordiske komponistene har mye vakker musikk å by på. Noe oppføres ofte, men mye oppføres også sjeldnere. Vi ønsker at disse perlene også skal høres.

I juni 2013 holder Linn Ellise og Olaug konserten Stemningar frå Norden i Fjærland kyrkje under Boknatti, og skal i september holde samme konsert i Vang kyrkje i Valdres.

Vi presenterer sanger og pianostykker fra Sverige, Danmark, Finland og Norge av komponister som G. de Frumerie, C. Nielsen, J. Sibelius, J. Kvandal og E. Grieg.

Share on FacebookShare on Twitter